Jouw droomtuin dankzij Tuinen Luypaert

Tuinen Luypaert is jouw ideale partner als je op zoek bent naar een tuinman. Aalst als uitvalsbasis, maar zeker ook actief in andere streken van Oost-Vlaanderen of zelfs verder daarbuiten. Samen met ons team staan wij dagelijks klaar om jou te helpen bij het realiseren of onderhouden van jouw droomtuin. Van stadstuin tot landelijke tuin, voor ons is geen uitdaging te groot. We denken ook graag met jou mee om tot een kwalitatieve oplevering te komen tegen een eerlijke prijs.

Groene vingers en kennis van zaken

Wij staan klaar om met jou samen te werken voor de aanleg van je nieuwe tuin of om je bestaande tuin in een volledig nieuw jasje te steken. Heb je al een tuin en nood aan onderhoud en groene vingers van een goede tuinman? Aalst of omliggende streken zijn voor ons ideale locaties om langs te komen voor een eenmalige onderhoudsbeurt. Natuurlijk heeft niet iedereen groene vingers of de tijd om in zijn tuin te werken. Daarom bieden we ook onderhoudscontracten aan en hoef jij je doorheen het jaar geen zorgen te maken over je tuin. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in boomonderhoud. Wat houdt dat allemaal in?
● Snoeien van bomen
● Demonteren van bomen
● Vellen van bomen
● Aanplanten van bomen
● Standplaatsverbetering
● Hakselen van takken
● ...
En niet onbelangrijk: bij stormschade kan je 24/7 op ons rekenen!

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Een goede verstandhouding en kwalitatieve relatie met onze klanten is voor ons prioritair. Daarom komen wij graag eens langs om samen jouw tuinproject te bespreken en ontvang je van ons een offerte op maat. Klaar om samen te werken met een een gespecialiseerde tuinman? Aalst, Oost-Vlaanderen of nog verder? Wij kijken er alvast naar uit om jouw tuin onder handen te nemen. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende afspraak.